Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novodišnje ukrašavanje povereno "Parking servisu"

rssBookmark and Share

Niš 27.11.2015. Niške Vesti

Gradsko veće jednoglasno je usvojilo Rešenje o prestanku važenja Rešenja o davanju saglasnosti na Program uređenja i održavanja javnih zelenih površina za 2015. godinu od strane JKP ”Gorica” Niš.

Novodišnje ukrašavanje povereno "Parking servisu"

Ovim programom preciznije su definisani poslovi uređenja javnih površina, a vrednost planiranih sredstava za ovu namenu je oko 25 miliona dinara. Istovetno je doneto Rešenje o davanju saglasnosti na Program uređenja i održavanja javnih zelenih površina za period novembar i decembar 2015. godine, JKP ”Mediana” Niš koja će ubuduće obavaljati ove poslove.

Većnici su usvojili i Rešenje o prestanku važenja Rešenja o davanju saglasnosti na Program održavanja parkovskog i dečijeg mobilijara i novogodišnje i božićne dekoracije u gradu za 2015. godinu od strane JKP „Gorica“ Niš i ovi poslovi novim rešenjem preneti su na JKP ”Parking servis” Niš. Vrednost ovih poslova je 6 miliona i 780 hiljada dinara.

Na sednici Gradskog veća je usvojeno i Rešenje o utvrđivanju visine novčanog iznosa nagrade „Stevan Sremac“ koja se dodeljuje za najbolju zbirku pripovedaka u prethodnoj godini. Opredeljeno je 250 hiljada dinara neto iznosa, koji će biti uručen pobedniku konkursa, koji pored novčanog dela dobija i povelju Grada Niša.


#   Niš   Nova godina   Gradsko veće   radnici   Mediana JKP   Stevan Sremac   Parking servis   grad   Gorica JKP   uređenje   raspodela   nadležnost   ukrašavanje   javne površine
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima