Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицији од 1. јануара веће плате

rssBookmark and Share

Ниш 17.10.2016. Јужна Србија Инфо

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић саопштио је вечерас у Нишу да ће припадници Министарства унутрашњих послова од 1. јануара наредне године имати веће плате, истакавши да су они то заслужили својим радом и пожртвовањем.

Полицији од 1. јануара веће плате

Вучић је након састанка са руководиоцима организационих јединица ПУ Ниш и представницима локалне самоуправе, којем је присуствовао и потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, рекао да полиција у том граду успева да одржи ред и мир и брине о безбедности грађана, без обзира на то што их има двоструко мање у поређењу са градовима исте величине.

Он је пренео да су руководиоци ове полицијске управе указали на сложеност обављања послова због различитих изазова, и додао да ће имати пуну подршку Владе и МУП-а за добијање новца за још савременију опрему.

Од њих заузврат тражимо да поштују и воле своју државу и да на частан и законит начин обављају најважнији посао за Србију, закључио је Вучић.

Вучић и Стефановић присуствовали су раније данас презентацији Полицијске управе Ниш, на којој је представљен део опреме којом ова управа располаже.

Премијера су дочекали министар одбране Зоран Ђорђевић, директор полиције Владимир Ребић, командант Жандармерије Зоран Драговић, командант САЈ-а Спасоје Вулевић, начелник Сектора за ванредне ситуације Предраг Марић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

Том приликом су приказана оклопна возила, најмодернији аутомобили, мотоцикли и квадови, као и коњичка јединица МУП-а, јединице Жандармерије и САЈ-а, ватрогасно- спасилачке јединице са ватрогасним возилима и чамцима.

Коментара: 0


#   Ниш   полиција   МУП РС   плате   Александар Вучић   Небојша Стефановић   Дарко Булатовић   Предраг Марић   Владимир Ребић   ПУ Ниш   Зоран Ђорђевић
@avucic @nesastefanovic @DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима