Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Предшколска установа „Невен“ у Прокупљу, уплатила новац за лечење Ленке и Ане

rssBookmark and Share

Прокупље 30.04.2022. Јужна Србија Инфо

Предшколска установа „Невен“ у Прокупљу уплатила је новац за лечење двеју девојчица, Ленке из Прокупља и Ане из Куршумлије, које су тешко оболеле и којима је потребна помоћ свих грађана.

Предшколска установа „Невен“ у Прокупљу, уплатила новац за лечење Ленке и Ане

На традиционалном ускршњем вашару који ова установа организује већ дуги низ година, прикупљено је 120 000 динара, од којих је по 60 000 динара уплаћено за лечење наших малих суграђанки.

Малишани, васпитачи и родитељи, свако на свој начин, дали су допринос да ова акција протекне што је боље могуће, па су се тако потрудили и на својим продајним штандовима грађанима понудили ускршња јаја, колаче, као и разне украсне предмете, а у све то уложили много љубави и огромну жељу да помогну лечење Ленке и Ане.

Наши хуманитарни вашари, новогодишњи и ускршњи, већ су постали традиција, тако да се сви ми, деца, васпитачи и родитељи пред празнике припремамо за акцију. Трудимо се да израдимо разноврсне артикле како би што већи број грађана имао прилику да одабере нешто са нашег штанда и тако да допринос у прикупљању средстава за лечење деце, казала је директорка ПУ“Невен“, Весна Јовановић. Она је додала да ће ова установа и убудуће учествовати у сличним акцијама којима се помаже лечење оболеле деце у Србији.


#   Прокупље   лечење   хуманитарна акција   ПУ Невен   Васкршњи базар
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима