Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predškolska ustanova „Neven“ u Prokuplju, uplatila novac za lečenje Lenke i Ane

rssBookmark and Share

Prokuplje 30.04.2022. Južna Srbija Info

Predškolska ustanova „Neven“ u Prokuplju uplatila je novac za lečenje dveju devojčica, Lenke iz Prokuplja i Ane iz Kuršumlije, koje su teško obolele i kojima je potrebna pomoć svih građana.

Predškolska ustanova „Neven“ u Prokuplju, uplatila novac za lečenje Lenke i Ane

Na tradicionalnom uskršnjem vašaru koji ova ustanova organizuje već dugi niz godina, prikupljeno je 120 000 dinara, od kojih je po 60 000 dinara uplaćeno za lečenje naših malih sugrađanki.

Mališani, vaspitači i roditelji, svako na svoj način, dali su doprinos da ova akcija protekne što je bolje moguće, pa su se tako potrudili i na svojim prodajnim štandovima građanima ponudili uskršnja jaja, kolače, kao i razne ukrasne predmete, a u sve to uložili mnogo ljubavi i ogromnu želju da pomognu lečenje Lenke i Ane.

Naši humanitarni vašari, novogodišnji i uskršnji, već su postali tradicija, tako da se svi mi, deca, vaspitači i roditelji pred praznike pripremamo za akciju. Trudimo se da izradimo raznovrsne artikle kako bi što veći broj građana imao priliku da odabere nešto sa našeg štanda i tako da doprinos u prikupljanju sredstava za lečenje dece, kazala je direktorka PU“Neven“, Vesna Jovanović. Ona je dodala da će ova ustanova i ubuduće učestvovati u sličnim akcijama kojima se pomaže lečenje obolele dece u Srbiji.


#   Prokuplje   lečenje   humanitarna akcija   PU Neven   Vaskršnji bazar
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima