Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Prokuplju održan humanitarni bazar za Aniku, Minju i Olivera

rssBookmark and Share

Prokuplje 01.12.2020. Južna Srbija Info

Ovog vikenda na prokupačkom šetalištu, realizovana je humanitarna akcija za pomoć mališanima Aniki, Minji i Oliveru, u okviru organizacije „Budi human“.

U Prokuplju održan humanitarni bazar za Aniku, Minju i Olivera

Na ovom humanitarnom bazaru sakupljeno je 290.000 dinara za lečenje ovo troje mališana. Na bazaru je bilo igračaka, grickalica, kolača, ručnih radova, garderobe, maski, nakita. Decu je, ovom prilikom sa super junacima fotografisao prokupački fotograf Nikola Jovanović, a novac od prodatih fotografija, takođe će biti uplaćen za lečenje.

Ideja je bila da pomognemo koliko možemo. Da se okupimo oko organizacije „Budi human“ i na način na koji to možemo doprinesemo ovoj zajedničkoj akciji. Učestvovali su svi, koji su bili voljni da pomognu. Među njima su bili i prokupački privatni preduzetnici. Svako je dao doprinos shodno svojim mogućnostima. Domaćice su napravile proizvode od testa, a svaki građanin je mogao da kupi ono što mu se dopalo, jer je izbor proizvoda bio veliki. Zahvalna sam svima što su se odazvali ovoj važnoj akciji u kojoj smo prodavali i kupovali, kako bi omogućili bolesnima da nastave lečenje. Naš grad jeste mali, ali naši sugrađani imaju veliko srce, istakla je inicijator i jedan od organizatora ovog bazara Kristina Lukić.

Bez obzira na veoma hladno vreme, u ovoj humanitarnoj akciji, učestvovao je veliki broj Prokupčana, koji su ispoštovali propisane mere za zaštitu od infekcije virusom korona.

Komentara: 0


#   Prokuplje   deca   lečenje   humanitarna akcija   fotografije   Budi human organizacija   bazar   Anika Manić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima