Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Прокупљу одржан хуманитарни базар за Анику, Мињу и Оливера

rssBookmark and Share

Прокупље 01.12.2020. Јужна Србија Инфо

Овог викенда на прокупачком шеталишту, реализована је хуманитарна акција за помоћ малишанима Аники, Мињи и Оливеру, у оквиру организације „Буди хуман“.

У Прокупљу одржан хуманитарни базар за Анику, Мињу и Оливера

На овом хуманитарном базару сакупљено је 290.000 динара за лечење ово троје малишана. На базару је било играчака, грицкалица, колача, ручних радова, гардеробе, маски, накита. Децу је, овом приликом са супер јунацима фотографисао прокупачки фотограф Никола Јовановић, а новац од продатих фотографија, такође ће бити уплаћен за лечење.

Идеја је била да помогнемо колико можемо. Да се окупимо око организације „Буди хуман“ и на начин на који то можемо допринесемо овој заједничкој акцији. Учествовали су сви, који су били вољни да помогну. Међу њима су били и прокупачки приватни предузетници. Свако је дао допринос сходно својим могућностима. Домаћице су направиле производе од теста, а сваки грађанин је могао да купи оно што му се допало, јер је избор производа био велики. Захвална сам свима што су се одазвали овој важној акцији у којој смо продавали и куповали, како би омогућили болеснима да наставе лечење. Наш град јесте мали, али наши суграђани имају велико срце, истакла је иницијатор и један од организатора овог базара Кристина Лукић.

Без обзира на веома хладно време, у овој хуманитарној акцији, учествовао је велики број Прокупчана, који су испоштовали прописане мере за заштиту од инфекције вирусом корона.


#   Прокупље   деца   лечење   хуманитарна акција   фотографије   Буди хуман организација   базар   Аника Манић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима