Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пример племенитости и преданости образовању: Наставник из Алексинца донирао новчани део Светосавске награде својој школи

rssBookmark and Share

Алексинац 11.03.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У складу са традицијом промовисања квалитетне наставе и високих постигнућа ученика, ОШ "Љупче Николић" у Алексинцу истиче пример преданости и племенитости у свом наставном кадру. Овога пута, пажњу је привукао наставник историје Зоран Стевановић, добитник општинске Светосавске награде, који је свој новчани део награде одлучио да донира школи.

Фото: ОШ "Љупче Николић“
Фото: ОШ "Љупче Николић“

Господин Стевановић је својом гестом показао не само своју преданост образовању, већ и свест о важности сталног унапређења наставног процеса. Средства која је донирао школи омогућила су набавку још једног мБот робота са додацима, алата који ће бити од великог значаја за ученике у усавршавању програмерских вештина.

Овај чин племенитости не само што ће допринети практичном унапређењу образовног искуства ученика, већ ће их такође припремити за надметање на републичком такмичењу у Београду. Наставник Стевановић својом иницијативом инспирише како своје колеге тако и ученике да се ангажују и допринесу бољој будућности образовања.

Његова посвећеност и пожртвованост су пример како технолошки напредак и људска племенитост могу заједно обликовати боље образовно окружење за све учеснике.

Ова прича из "Љупче Николић" школе служи као подстицај свима да препознају и подрже вредности које чине темељ правог образовања.


#   Алексинац   донација   Љупче Николић ОШ   наставници   Светосавске награде   Зоран Стевановић наставник
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима