Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Primer plemenitosti i predanosti obrazovanju: Nastavnik iz Aleksinca donirao novčani deo Svetosavske nagrade svojoj školi

rssBookmark and Share

Aleksinac 11.03.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

U skladu sa tradicijom promovisanja kvalitetne nastave i visokih postignuća učenika, OŠ "Ljupče Nikolić" u Aleksincu ističe primer predanosti i plemenitosti u svom nastavnom kadru. Ovoga puta, pažnju je privukao nastavnik istorije Zoran Stevanović, dobitnik opštinske Svetosavske nagrade, koji je svoj novčani deo nagrade odlučio da donira školi.

Foto: OŠ "Ljupče Nikolić“
Foto: OŠ "Ljupče Nikolić“

Gospodin Stevanović je svojom gestom pokazao ne samo svoju predanost obrazovanju, već i svest o važnosti stalnog unapređenja nastavnog procesa. Sredstva koja je donirao školi omogućila su nabavku još jednog mBot robota sa dodacima, alata koji će biti od velikog značaja za učenike u usavršavanju programerskih veština.

Ovaj čin plemenitosti ne samo što će doprineti praktičnom unapređenju obrazovnog iskustva učenika, već će ih takođe pripremiti za nadmetanje na republičkom takmičenju u Beogradu. Nastavnik Stevanović svojom inicijativom inspiriše kako svoje kolege tako i učenike da se angažuju i doprinesu boljoj budućnosti obrazovanja.

Njegova posvećenost i požrtvovanost su primer kako tehnološki napredak i ljudska plemenitost mogu zajedno oblikovati bolje obrazovno okruženje za sve učesnike.

Ova priča iz "Ljupče Nikolić" škole služi kao podsticaj svima da prepoznaju i podrže vrednosti koje čine temelj pravog obrazovanja.


#   Aleksinac   donacija   Ljupče Nikolić OŠ   nastavnici   Svetosavske nagrade   Zoran Stevanović nastavnik
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima