Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пролећно уређење Хиландарског метоха у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 07.05.2019. Јужна Србија Инфо

Удружење "Радне акције Делијски Вис" је прошлог викенда у дворишту цркве Хиландарски метох окосило траву и офарбало похабану столарију.

Пролећно уређење Хиландарског метоха у Нишу

"Ова акција спроведена је на иницијативу свештеника Ђорђа Мирковића и овом приликом му се захваљујемо на позиву и гостомпримству и надамо се наставку сарадње. Наши волонтери су од раних јутарњих сати пожртвовано и тимски радили још једну корисну ствар. Ми стојимо на распологању свима и желимо да покажемо да постоје прави начини коришћења слободног времена. Својим примером показујемо и млађим и старијим суграђанима да је промена могућа. Могућа, али само уз квалитетан рад и организацију. Желимо да се наш рад види, ми се не експонирамо ради личне промоције већ искључиво да би шира заједница видела плодове наше организације и нашег рада. Медијска подршка нам пуно значи и желимо да сваке недеље бар једна вест буде о нама. Не због нас, због заједнице и због доброг примера", кажу из Удружења.

"Желимо да црну хронику, кич и сензационализам замене вести о радним акцијама и разним удружењима која свакодневно раде на бољитку наше заједнице. Таквих удружења има и биће их још више", додају у свом апелу медијима.

Коментара: 0


#   Ниш   волонтери   Хиландар   Делијски Вис   Удружење Делијски вис
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима