Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prolećno uređenje Hilandarskog metoha u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 07.05.2019. Južna Srbija Info

Udruženje "Radne akcije Delijski Vis" je prošlog vikenda u dvorištu crkve Hilandarski metoh okosilo travu i ofarbalo pohabanu stolariju.

Prolećno uređenje Hilandarskog metoha u Nišu

"Ova akcija sprovedena je na inicijativu sveštenika Đorđa Mirkovića i ovom prilikom mu se zahvaljujemo na pozivu i gostomprimstvu i nadamo se nastavku saradnje. Naši volonteri su od ranih jutarnjih sati požrtvovano i timski radili još jednu korisnu stvar. Mi stojimo na raspologanju svima i želimo da pokažemo da postoje pravi načini korišćenja slobodnog vremena. Svojim primerom pokazujemo i mlađim i starijim sugrađanima da je promena moguća. Moguća, ali samo uz kvalitetan rad i organizaciju. Želimo da se naš rad vidi, mi se ne eksponiramo radi lične promocije već isključivo da bi šira zajednica videla plodove naše organizacije i našeg rada. Medijska podrška nam puno znači i želimo da svake nedelje bar jedna vest bude o nama. Ne zbog nas, zbog zajednice i zbog dobrog primera", kažu iz Udruženja.

"Želimo da crnu hroniku, kič i senzacionalizam zamene vesti o radnim akcijama i raznim udruženjima koja svakodnevno rade na boljitku naše zajednice. Takvih udruženja ima i biće ih još više", dodaju u svom apelu medijima.

Komentara: 0


#   Niš   volonteri   Hilandar   Delijski Vis   Udruženje Delijski vis
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima