Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Први пут нишка Тврђава окићена новогодишњом декорацијом

rssBookmark and Share

18.12.2015. Нишке Вести

Украшавање града ове године по први пут поверено је ЈКП “Паркинг сервис” и то пре само месец дана. Ово јавно предузеће скоро да је завршило кићење града а директор Марко Јанковић каже да ће град бити боље и лепше украшен наредне године. По први пут окићена је и нишка Тврђава.

Фото: Нишке Вести
Фото: Нишке Вести

Нишка Тврђава никада није била окићена, ова “неправда” исправљена је ове Нове године. ЈКП “Паркинг сервис” за украшавање управо Тврђаве набављени су нови украси из донација мада за наредну годину стижу обећања да ће бити набављено још лампиона.


“Ове године за декорацију града користимо само оно што је већ било коришћено претходних година. За наредну годину припремићемо се боље и на време. Биће то креативнији и модернији концепт, могу да обећам.” рекао је Јанковић, док је јуче обилазио екипе које су постављале новогодишњу расвету.

Наредних дана завршиће се и кићење Булевара Немањића, овај посао тренутно је негде на пола трасе, каже Предраг Николић руководилац Службе сигнализације, јавног осветљења и одржавања.

“Део града који ће се китити је и од Булевара др Зорана Ђинђића до Трошарине. Потрудићемо се да окитимо и улицу Димитрија Туцовића” рекао је Николић.

У наредних неколико дана биће завршен целокупан посао око кићења града, све то коштаће град око три милиона динара.


#   Нова година   Паркинг сервис   Нишка тврђава   Димитрија Туцовића   украшавање   Марко Јанковић   Предраг Николић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима