Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prvi put niška Tvrđava okićena novogodišnjom dekoracijom

rssBookmark and Share

18.12.2015. Niške Vesti

Ukrašavanje grada ove godine po prvi put povereno je JKP “Parking servis” i to pre samo mesec dana. Ovo javno preduzeće skoro da je završilo kićenje grada a direktor Marko Janković kaže da će grad biti bolje i lepše ukrašen naredne godine. Po prvi put okićena je i niška Tvrđava.

Foto: Niške Vesti
Foto: Niške Vesti

Niška Tvrđava nikada nije bila okićena, ova “nepravda” ispravljena je ove Nove godine. JKP “Parking servis” za ukrašavanje upravo Tvrđave nabavljeni su novi ukrasi iz donacija mada za narednu godinu stižu obećanja da će biti nabavljeno još lampiona.


“Ove godine za dekoraciju grada koristimo samo ono što je već bilo korišćeno prethodnih godina. Za narednu godinu pripremićemo se bolje i na vreme. Biće to kreativniji i moderniji koncept, mogu da obećam.” rekao je Janković, dok je juče obilazio ekipe koje su postavljale novogodišnju rasvetu.

Narednih dana završiće se i kićenje Bulevara Nemanjića, ovaj posao trenutno je negde na pola trase, kaže Predrag Nikolić rukovodilac Službe signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja.

“Deo grada koji će se kititi je i od Bulevara dr Zorana Đinđića do Trošarine. Potrudićemo se da okitimo i ulicu Dimitrija Tucovića” rekao je Nikolić.

U narednih nekoliko dana biće završen celokupan posao oko kićenja grada, sve to koštaće grad oko tri miliona dinara.


#   Nova godina   Parking servis   Niška tvrđava   Dimitrija Tucovića   ukrašavanje   Marko Janković   Predrag Nikolić
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima