Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сврљиг: „Обуцимо децу“

rssBookmark and Share

Сврљиг 23.02.2011. Марко Миладиновић

Омладина Социјалдемократске партије Србије покренула је акцију под називом „Обуцимо децу“. Циљ ове акције, која нема рок трајања, је врло једноставан: прикупити дечију одећу од оних којима није потребна, и однети је онима који је требају.

Сврљиг: „Обуцимо децу“

Акцију су подржале и сврљишке социјалдемократе сакупивши око 500 килограма гардеробе коју су проследиле Основној школи „Добрила Стамболић“ из Сврљига и сврљишком Центру за социјални рад.

Сврљишка општина је једна од најнеразвијенијих у Србији. Има доста људи, а пре свега деце, која немају шта да обуку. Највећи део прикупљене гардеробе намењен је најмлађима, јер су деца највеће богатство и морамо све предузети како би се она правилно развијала и зато су нашем граду потребне овакве акције, а што се нас тиче биће их још.

Ово је само кап у мору проблема који потресају наш град, и којима ће се социјалдемократе бавити у будућности, истакао је Оливер Кане Ђорђевић, председник Општинског одбора Социјалдемократске партије Србије у Сврљигу.

Уколико сте заинтересовани да се прикључите акцији која је у току опширније на сајту http://www.obucimodecu.com/ или се можете информисати код сврљишких социјалдемократа на њиховом facebook профилу http://www.facebook.com/home.php#!/sdpsvrljig.


#   Сврљиг
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима