Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Прокупљу почела акција „Хуманитарна корпа“ компаније "Лидл" и Црвеног крста за социјално угрожене

rssBookmark and Share

Прокупље 22.11.2022. Јужна Србија Инфо

Црвени крст Србије и компанија „Лидл“ организују хуманитарну акцију под слоганом „Мала дела су велика ствар – донирајте у „Лидлу“.

У Прокупљу почела акција „Хуманитарна корпа“ компаније "Лидл" и Црвеног крста за социјално угрожене

-Током акције под називом „Хуманитарна корпа“ прикупљаће се прехрамбени производи и намирнице који ће бити подељени социјално најугроженијим становницима Прокупља, рекао је секретар прокупачког Црвеног крста Драган Суботић.

Како је објаснио у продавници „Лидл“ у Прокупљу на означеним местима, могу да купе и донирају означене производе, који ће бити достављени корисницима социјалне помоћи из угрожених група, и од који ће се када акција буде завршена, направити пакети који ће бити подељени социјално најугроженијим Прокупчанима.

-Акција траје до 11. децембра, а пакети ће се делити крајем децембра ове године или за Божић наступајуће 2023. године, казао је Драган Суботић.

-Позивамо потрошаче да подрже ову акцију и својим малим гестом учине велико дело а ми ћемо, као директни допринос компаније, додатно донирати средства за подршку Програму народних кухиња Црвеног крста Србије, саопштили су из компаније Лидл Србија.

Из Црвеног крста Србије су позвали све, који то могу, да се укључе у акцију помоћи онима којима је помоћ неопходна, као и да им посебно у време празновања и даривања, покажу да нису заборављени.


#   Прокупље   Црвени крст орг.   социјално угрожени   Лидл   хуманитарна акција
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима