Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Услови у нишком Прихватилишту за стара и одрасла лица најбољи у Србији

rssBookmark and Share

Ниш 14.01.2023. Јужна Србија Инфо

Прихватилиште за одрасле и старе особе којима је неопходан смештај и хитна помоћ посебно током зиме обишла је уочи православне Нове године градоначелница Ниша Драгана Сотировски и разговарала са корисницима ове установе.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Један од корисника, Драган Стојковић захвалио је градоначелници на посети и истакао да су у Прихватилишту одлични услови, те да да сви добијају адекватну негу и пажњу.

Када чујете од људи који су овде да су задовољни онда је то најбољи показатељ да нисмо погрешили када смо у марту прошле године одлучили да Ниш треба да има Прихватилиште, јер постоје они којима је потребан сигуран кров над главом. Обезбедили смо потпуно нови простор, а корисницима су на располагању неговатељи, здравствена нега, оброци, собе, купатило и заједнички дневни боравак, рекла је градоначелница приликом посете Прихватилишту и том приликом честитала корисницима и запосленима предстојећу Православну нову годину.

Милан Ранђеловић, директор Установе за пружање услуга из области социјалне заштите Мара, у оквиру које функционише и Прихватилиште да корисници овде бораве овде од 6 месеци до годину дана, а да је укупан капацитет за 15 особа.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Мара центар   Драган Стојковић   прихватилиште
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима