Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uslovi u niškom Prihvatilištu za stara i odrasla lica najbolji u Srbiji

rssBookmark and Share

Niš 14.01.2023. Južna Srbija Info

Prihvatilište za odrasle i stare osobe kojima je neophodan smeštaj i hitna pomoć posebno tokom zime obišla je uoči pravoslavne Nove godine gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i razgovarala sa korisnicima ove ustanove.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Jedan od korisnika, Dragan Stojković zahvalio je gradonačelnici na poseti i istakao da su u Prihvatilištu odlični uslovi, te da da svi dobijaju adekvatnu negu i pažnju.

Kada čujete od ljudi koji su ovde da su zadovoljni onda je to najbolji pokazatelj da nismo pogrešili kada smo u martu prošle godine odlučili da Niš treba da ima Prihvatilište, jer postoje oni kojima je potreban siguran krov nad glavom. Obezbedili smo potpuno novi prostor, a korisnicima su na raspolaganju negovatelji, zdravstvena nega, obroci, sobe, kupatilo i zajednički dnevni boravak, rekla je gradonačelnica prilikom posete Prihvatilištu i tom prilikom čestitala korisnicima i zaposlenima predstojeću Pravoslavnu novu godinu.

Milan Ranđelović, direktor Ustanove za pružanje usluga iz oblasti socijalne zaštite Mara, u okviru koje funkcioniše i Prihvatilište da korisnici ovde borave ovde od 6 meseci do godinu dana, a da je ukupan kapacitet za 15 osoba.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Mara centar   Dragan Stojković   prihvatilište
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima