Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић за Јужну Србију Инфо: Због чега да се плашим оних који су били храбри само у лоповлуку! (ФОТО-ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 25.04.2018. Здравко Стојнић, Јужна Србија Инфо

Због чега да се плашим оних "Јеремића, Ђиласа и Јанковића" који су били храбри само онда кад је требало да се краде и отима, одговорио је председник Вучић на питање новинара портала Јужна Србија Инфо да је и поред мање или више озбиљних претњи у јавности, ипак данас дошао у Ниш на отварање фабрике "Леони" у атмосфери заказаног протеста против уступања нишког аеродрома Влади Србије.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

"Свако има право да протестује, то јесте демократија, али нека ми неко каже у ком периоду је раније толико тога уложено и урађено у Нишу, као у задњих неколико година", коментарисао је Вучић за данас заказане протесте против уступања аеродрома "Константин Велики" Влади Србије и поновио да све има политичку позадину, а да нема разлога да се плаши, јер је дошао међу свој народ, које зна да цени колко је за Ниш и цео регион учињено.

"Лако може да се догоди, да донесемо одлуку да се нишки аеродром врати граду Нишу, али још увек ништа није ни решено. Одлука је на Нишлијама. Њихови представници у Скупштини Града ће одлучити да ли могу да финасирају још додатних 20 милиона евра за развој аеродрома", рекао је Вучић

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Да подсетимо, данас је у Нишу отворена потпуно завршена фабрика компаније "Леони".

Свечаном отварању је поред председника Александра Вучића, присуствовао директор компаније Клеменс Сакс, представница немачке амбасаде Леони Рајмерс, потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић, градоначелник Ниша Дарко Булатовић, начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски и руководство града Ниша.

Фото: А.И. Јужна Србија

Пре званичног отварања новог погона фабрике, Вучић се обратио окупљеним грађанима, да би потом одржао састанак са менанџментом компаније "Леони".

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Затим је уследио обилазак погона, разговор са запосленима, обилазак кантине и свечано отварање, након чега је одржана конференција за новинаре.

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Фото: Њ.П. Јужна Србија

Сада ће у нишком "Леонију" радити 1.125 запослених, а планира се да их до краја 2019. године буде 2.200.

ВИДЕО: Јужна Србија Инфо - Акорд медиа

 

video...

Коментара: 0


#   Ниш   Драгана Сотировски   Александар Вучић   Цар Константин Велики   Зорана Михајловић   протест   Јужна Србија Инфо   аеродром   Дарко Булатовић   Леони   седница Владе   Клемес Сакс
@GradonacelnicaN @avucic @juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима