Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić za Južnu Srbiju Info: Zbog čega da se plašim onih koji su bili hrabri samo u lopovluku! (FOTO-VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 25.04.2018. Zdravko Stojnić, Južna Srbija Info

Zbog čega da se plašim onih "Jeremića, Đilasa i Jankovića" koji su bili hrabri samo onda kad je trebalo da se krade i otima, odgovorio je predsednik Vučić na pitanje novinara portala Južna Srbija Info da je i pored manje ili više ozbiljnih pretnji u javnosti, ipak danas došao u Niš na otvaranje fabrike "Leoni" u atmosferi zakazanog protesta protiv ustupanja niškog aerodroma Vladi Srbije.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

"Svako ima pravo da protestuje, to jeste demokratija, ali neka mi neko kaže u kom periodu je ranije toliko toga uloženo i urađeno u Nišu, kao u zadnjih nekoliko godina", komentarisao je Vučić za danas zakazane proteste protiv ustupanja aerodroma "Konstantin Veliki" Vladi Srbije i ponovio da sve ima političku pozadinu, a da nema razloga da se plaši, jer je došao među svoj narod, koje zna da ceni kolko je za Niš i ceo region učinjeno.

"Lako može da se dogodi, da donesemo odluku da se niški aerodrom vrati gradu Nišu, ali još uvek ništa nije ni rešeno. Odluka je na Nišlijama. Njihovi predstavnici u Skupštini Grada će odlučiti da li mogu da finasiraju još dodatnih 20 miliona evra za razvoj aerodroma", rekao je Vučić

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Da podsetimo, danas je u Nišu otvorena potpuno završena fabrika kompanije "Leoni".

Svečanom otvaranju je pored predsednika Aleksandra Vučića, prisustvovao direktor kompanije Klemens Saks, predstavnica nemačke ambasade Leoni Rajmers, potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, gradonačelnik Niša Darko Bulatović, načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski i rukovodstvo grada Niša.

Foto: A.I. Južna Srbija

Pre zvaničnog otvaranja novog pogona fabrike, Vučić se obratio okupljenim građanima, da bi potom održao sastanak sa menandžmentom kompanije "Leoni".

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Zatim je usledio obilazak pogona, razgovor sa zaposlenima, obilazak kantine i svečano otvaranje, nakon čega je održana konferencija za novinare.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Sada će u niškom "Leoniju" raditi 1.125 zaposlenih, a planira se da ih do kraja 2019. godine bude 2.200.

VIDEO: Južna Srbija Info - Akord media

 

video...

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   Aleksandar Vučić   Car Konstantin Veliki   Zorana Mihajlović   protest   Južna Srbija Info   aerodrom   Darko Bulatović   Leoni   sednica Vlade   Klemes Saks
@avucic @juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}