Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić u Nišu: Besplatan sir postoji samo u mišolovci!

rssBookmark and Share

Niš 25.04.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Danas je u Nišu otvoren novi pogon kompnije "Leoni" čime je ta fabrika u blizini KPZ-a potpuno stavljena u funkciju i u kojoj će raditi 1.125 radnika. Otvaranju je prisustvovo i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

Neposredno pre obilska i otvaranja novog pogona nemačke fabrike "Leoni" u Nišu, predsednik Vučić obratio se okupljenim građanima, kojih je prema procenama nadležnih, bilo između 7 i 8 hiljada.

Foto: Nj.P. Južna Srbija Info

"Još mnogo toga mora da se uradi za sam Niš i Nišavski okrug. Puno smo investitora doveli, ali to nikako nije dovoljno, mora da ih bude još više. Plate i penzije mora da budu još veće, ali i da se pritom zasuču rukavi, a ne samo da kažemo pašće nam sa neba. Besplatan sir postoji samo u mišolovci", podvukao je predsedniik Srbije i dodao, da ne sme nikako da se zaboravi, ni na Pirotski, Toplički, Jablanički i Pčinjski okrug.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

"Niš danas postaje centar Balkana sa najbržim i najboljim vezama sa Sofijom, Skopljem, Solunom, takođe imaće najbližu sa Prokupljem, Kuršumlijom i Prištinom, to je grad budućnosti, a ne prošlosti i to sve zahvaljuhući naporima građana, njihovom radu, strpljenju, trpeljivosti i zalaganjima Vlade Srbije", istakao je Vučić. 

"Ja sam ovde došao da vama predam izveštaj, za sve ono što smo uradili predhodnih godina, vama građanima, a rezultai su vidljivi jer ja održavam obećanje i ne plašim se, i nemam šta da se pravdam onima koji su Niš opljačkali i uništili", reagovao je predsednik na kampanju lokalne opozicije protiv preuzimanja niškog aerodroma.

Foto: Nj.P. Južna Srbija

Predednika Vučića ispred fabrike "Leoni" dočekali su gradonačelnik Niša Darko Bulatović, načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski i gradsko rukovodstvo.

Komentara: 0


#   Niš   Južna Srbija region   Dragana Sotirovski   Aleksandar Vučić   Pčinjski okrug   Nišavski okrug   Južna Srbija Info   investicije   Darko Bulatović   Leoni
#GradonacelnicaN @avucic @juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima