Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршен спрат породичне куће породице Каримановић захваљујући ангажовању града и акцији хуманих

rssBookmark and Share

Ниш 27.12.2022. Јужна Србија Инфо

Породици Монике Каримановић из Сувог Дола градоначелница Ниша Драгана Сотировски у понедељак је симболично предала кључеве новоизграђеног спрата њихове куће. Доградња куће завршена је захваљујући ангажовању града и акцији која је покренута.

Родитељи девојчице, Александра и Роберт Каримановић захвалили су градоначелници на томе што је испунила обећање, као и свим људима који су им помагали у протекле три године.

Хвала граду што нам је омогућио доградњу куће и што имамо нови простор који је Моники неопходан за живот и учење. Ово је нови почетак за нас, мења се све из корена и презадовољни смо. Хвала свима који су нам помагали, пре свега њеним школским друговима, наставницима, професорима, рекла је Александра Каримановић.

Осмеси и задовољство породице Каримановић су најбољи показатељ колико је значајно што смо заједно успели да договорено и испунимо и да Моника коначно има своју собу, свој простор и да може безбрижно да настави своје детињство и одрастање, изјавила је Градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Она је захвалила свима који су се одазвали позиву града, државним, градским предузећима, приватним компанијама и учествовали у акцији доградње куће породици Каримановић.

Хвала и комшијама и свим људима добре воље, хвала и породици на стрпљењу. Мислим да нису веровали да ће бити завршена доградња куће, и драго ми је што је управо пред празнике све готово, навела је градоначелница.


#   Ниш   Драгана Сотировски   изградња   локална самоуправа   Суви Дол   кућа   Моника Каримановић   кућа
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима