Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Završen sprat porodične kuće porodice Karimanović zahvaljujući angažovanju grada i akciji humanih

rssBookmark and Share

Niš 27.12.2022. Južna Srbija Info

Porodici Monike Karimanović iz Suvog Dola gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski u ponedeljak je simbolično predala ključeve novoizgrađenog sprata njihove kuće. Dogradnja kuće završena je zahvaljujući angažovanju grada i akciji koja je pokrenuta.

Roditelji devojčice, Aleksandra i Robert Karimanović zahvalili su gradonačelnici na tome što je ispunila obećanje, kao i svim ljudima koji su im pomagali u protekle tri godine.

Hvala gradu što nam je omogućio dogradnju kuće i što imamo novi prostor koji je Moniki neophodan za život i učenje. Ovo je novi početak za nas, menja se sve iz korena i prezadovoljni smo. Hvala svima koji su nam pomagali, pre svega njenim školskim drugovima, nastavnicima, profesorima, rekla je Aleksandra Karimanović.

Osmesi i zadovoljstvo porodice Karimanović su najbolji pokazatelj koliko je značajno što smo zajedno uspeli da dogovoreno i ispunimo i da Monika konačno ima svoju sobu, svoj prostor i da može bezbrižno da nastavi svoje detinjstvo i odrastanje, izjavila je Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Ona je zahvalila svima koji su se odazvali pozivu grada, državnim, gradskim preduzećima, privatnim kompanijama i učestvovali u akciji dogradnje kuće porodici Karimanović.

Hvala i komšijama i svim ljudima dobre volje, hvala i porodici na strpljenju. Mislim da nisu verovali da će biti završena dogradnja kuće, i drago mi je što je upravo pred praznike sve gotovo, navela je gradonačelnica.


#   Niš   Dragana Sotirovski   izgradnja   lokalna samouprava   Suvi Dol   kuća   Monika Karimanović   kuća
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima