Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Здрави стилови живота могу бити бољи резултати бољег рада ученика

rssBookmark and Share

Ниш 26.02.2020. Јужна Србија Инфо

Организација "Пријатељи деце града Ниша” обавила је тромесечном истраживање ,,Здрави стилови живота могу бити бољи резултати бољег рада ученика”.

Здрави стилови живота могу бити бољи резултати бољег рада ученика

У сарадњи са ученицима дванаест средњих и три основних школа, радило се кроз више радионица, предавања и практичних примена, оно што је важно за ову радионицу јесте да се деца што више окрену ка здравом начину живота.

Задатак свих учесника и наставника после свих радионица и договора да са ученицима раде тако да они стичу и примењују навике о здравом начину живота и да воде рачуна о свом здрављу и о здрављу других, навела је Бисерка Светозаревић.

Према речима начелника школске управе Драгана Геја порука са скупа о здравим стиловима живота “ Само здраво дете је срећно дете.

Водите рачуна о свом здрављу од најранијег детињства, негујте здраве животне стилове јер то је предуслов за квалитетан живот, поручила је Бисерка Светозаревић, секретар Удружења „Пријатељи деце Града Ниша“.

„Веома је важно што се у школе враћају базични спортови попут атлетике, која ће бити много више заступљена у наставним активностима од наредне школске године“, нагласио је начелник Школске управе Драган Гејо.

Само здраво дете је срећно дете, порука са скупа о здравим стиловима живота одржаном у Нишавском управном округу

Коментара: 0


#   Ниш   Школска управа   Нишавски управни округ   Драган Гејо   Пријатељи деце града Ниша удружење
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима