Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zdravi stilovi života mogu biti bolji rezultati boljeg rada učenika

rssBookmark and Share

Niš 26.02.2020. Južna Srbija Info

Organizacija "Prijatelji dece grada Niša” obavila je tromesečnom istraživanje ,,Zdravi stilovi života mogu biti bolji rezultati boljeg rada učenika”.

Zdravi stilovi života mogu biti bolji rezultati boljeg rada učenika

U saradnji sa učenicima dvanaest srednjih i tri osnovnih škola, radilo se kroz više radionica, predavanja i praktičnih primena, ono što je važno za ovu radionicu jeste da se deca što više okrenu ka zdravom načinu života.

Zadatak svih učesnika i nastavnika posle svih radionica i dogovora da sa učenicima rade tako da oni stiču i primenjuju navike o zdravom načinu života i da vode računa o svom zdravlju i o zdravlju drugih, navela je Biserka Svetozarević.

Prema rečima načelnika školske uprave Dragana Geja poruka sa skupa o zdravim stilovima života “ Samo zdravo dete je srećno dete.

Vodite računa o svom zdravlju od najranijeg detinjstva, negujte zdrave životne stilove jer to je preduslov za kvalitetan život, poručila je Biserka Svetozarević, sekretar Udruženja „Prijatelji dece Grada Niša“.

„Veoma je važno što se u škole vraćaju bazični sportovi poput atletike, koja će biti mnogo više zastupljena u nastavnim aktivnostima od naredne školske godine“, naglasio je načelnik Školske uprave Dragan Gejo.

Samo zdravo dete je srećno dete, poruka sa skupa o zdravim stilovima života održanom u Nišavskom upravnom okrugu

Komentara: 0


#   Niš   Školska uprava   Nišavski upravni okrug   Dragan Gejo   Prijatelji dece grada Niša udruženje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima