Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Чикашке перверзије“ у Нишу!

rssBookmark and Share

Ниш 10.12.2015. Верољуб Радојковић

Хит представа "Чикашке перверзије", биће одржана у уторак, 22. децембра у сали Народног позоришта у Нишу, са почетком у 20h.

„Чикашке перверзије“ у Нишу!

Хит представа "Чикашке перверзије", у којој играју Драган Гаги Јовановић, Бранка Пујић, Олга Одановић и Игор Ђорђевић, коначно током децембра иде на дугоочекивну турнеју по Србији!

Гостовања "Перверзија" биће изведена у Зрењанину, Новом Саду, Јагодини, Нишу, Вршцу и Крагујевцу. Представа у Нишу биће одржана у уторак, 22. децембра у сали Народног позоришта, са почетком у 20h.

"Позориште је жива ствар и увек се могу десити неочекиване ствари, поготово у 'Чикашким перверзијама' где има доста импровизације. Ниједна представа нам није као претходна и доста људи долази више пута да нас гледа. Зато и у новој сезони очекујете - неочекивано", најављује Олга Одановић.

У новој сезони (јесен 2015/пролеће 2016. године) "Чикашке перверзије" настављају да се баве на духовит и провокативан начин проблемом мушко-женских односа који су, објашњава Јовановић, "неисцрпна и врло инпиративна тема".

"Нема краја мукама у љубави, а то је увек инспиративно и то ћемо наставити да користимо. Тренутак када гледате уметника док ствара је најлепше од свега. То се дешава само тог тренутка и никада више. То је лепота позоришта", истиче Јовановић.

Култне "Чикашке перверзије" после вишегодишње паузе Гаги Јовановић вратио је у живот прошлог децембра, након чега је забележен спектакуларан низ од око 40 распродатих извођења углавном у Дому омладине Београда (ДОБ) и Позоришту младих у Новом Саду.  

"У почетку био је планиран само ДОБ пар пута месечно, али је на захтев публике представа почела да се игра редовно и у Новом Саду. Непрекидни, изузетно бројни захтеви публике из осталих градова довели су до тога да 2015. година буде завршена на најлепши могући начин турнејом која сада стиже до Зрењанина, Ниша, Вршца, Крагујевца, Јагодине...", поручује екипа Чикашких перверзија.

Улазнице за представу у Нишу по цени од 900 динара за партер и 800 динара за балкон могу се купити на свим продајним местима у мрежи CS Eventim.

Продајна места у мрежи Евентима у Нишу:

- Књижара Индиго - Обреновићева 39
- Књижара Делфи - Вождова 4
- Ласта Ниш – Булевар 12.фебруара 35б
- Биг Стар - Цара Душана 65
- Травего - Цара Душана 37
- Exclusive change - Обреновићева 42 – ТПЦ Форум
- Fun travel - Обреновићева бб - ПЦ Горча
- ОМВ пумпе (Булевар Византије бб, Димитрија Туцовића бб, Булевар 12.фебруара бб).

 


#   Ниш   позориште   Народно позориште   Димитрија Туцовића   Игор Ђорђевић     Олга Одановић   Драган Јовановић Гаги
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима