Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Čikaške perverzije“ u Nišu!

rssBookmark and Share

Niš 10.12.2015. Veroljub Radojković

Hit predstava "Čikaške perverzije", biće održana u utorak, 22. decembra u sali Narodnog pozorišta u Nišu, sa početkom u 20h.

„Čikaške perverzije“ u Nišu!

Hit predstava "Čikaške perverzije", u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, konačno tokom decembra ide na dugoočekivnu turneju po Srbiji!

Gostovanja "Perverzija" biće izvedena u Zrenjaninu, Novom Sadu, Jagodini, Nišu, Vršcu i Kragujevcu. Predstava u Nišu biće održana u utorak, 22. decembra u sali Narodnog pozorišta, sa početkom u 20h.

"Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neočekivane stvari, pogotovo u 'Čikaškim perverzijama' gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda. Zato i u novoj sezoni očekujete - neočekivano", najavljuje Olga Odanović.

U novoj sezoni (jesen 2015/proleće 2016. godine) "Čikaške perverzije" nastavljaju da se bave na duhovit i provokativan način problemom muško-ženskih odnosa koji su, objašnjava Jovanović, "neiscrpna i vrlo inpirativna tema".

"Nema kraja mukama u ljubavi, a to je uvek inspirativno i to ćemo nastaviti da koristimo. Trenutak kada gledate umetnika dok stvara je najlepše od svega. To se dešava samo tog trenutka i nikada više. To je lepota pozorišta", ističe Jovanović.

Kultne "Čikaške perverzije" posle višegodišnje pauze Gagi Jovanović vratio je u život prošlog decembra, nakon čega je zabeležen spektakularan niz od oko 40 rasprodatih izvođenja uglavnom u Domu omladine Beograda (DOB) i Pozorištu mladih u Novom Sadu.  

"U početku bio je planiran samo DOB par puta mesečno, ali je na zahtev publike predstava počela da se igra redovno i u Novom Sadu. Neprekidni, izuzetno brojni zahtevi publike iz ostalih gradova doveli su do toga da 2015. godina bude završena na najlepši mogući način turnejom koja sada stiže do Zrenjanina, Niša, Vršca, Kragujevca, Jagodine...", poručuje ekipa Čikaških perverzija.

Ulaznice za predstavu u Nišu po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za balkon mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim.

Prodajna mesta u mreži Eventima u Nišu:

- Knjižara Indigo - Obrenovićeva 39
- Knjižara Delfi - Voždova 4
- Lasta Niš – Bulevar 12.februara 35b
- Big Star - Cara Dušana 65
- Travego - Cara Dušana 37
- Exclusive change - Obrenovićeva 42 – TPC Forum
- Fun travel - Obrenovićeva bb - PC Gorča
- OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

 


#   Niš   pozorište   Narodno pozorište   Dimitrija Tucovića   Igor Đorđević     Olga Odanović   Dragan Jovanović Gagi
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima