Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЦРНО КАО ОНИКС роман Јелене Антић

rssBookmark and Share

Ниш 07.12.2023. Јужна Србија Инфо

Представљање романа ЦРНО КАО ОНИКС Јелене Антић. Четвртак 7. децембар 2023, у 19 сати (Мала сала НКЦ-а).

ЦРНО КАО ОНИКС роман Јелене Антић

О књизи ће говорити Биљана Станојевић , Бека Митић Ристић и Јелена Антић, аутор.

У роману "Црно као оникс" Адора Гарнет, потомак најмоћнијег демонског клана у Гарнетону, открива да свет није само оно што познаје. Њена судбина води је изван граница Гарнетона. Адора ће преузети страшан ризик како би остварила своје снове. Потпуно нови свет испуњен је прелепим и застрашујућим стварима. Све је другачије!

Међутим, Адора ће брзо схватити да није довољно само да се суочи са непознатим окружењем у коме се демони убијају! Делови њених сећања су нестали, а мистериозни Вилијам Колхејн постаје кључна фигура у њеној судбини. Дегнум постаје место опсаде демона, да ли је Адора разлог тих напада?

Њен повратак је дуго ишчекиван! За њеном моћи трагају извесни људи, неко је прати у сенци. На дан када ће се сви Адорини снови срушити, неко ће доћи по њену моћ!

У овом вртлогу моћи и опасности, Адорини пријатељи се боре да је пронађу на време. Да ли је Адора довољно јака да се сама избори са задивљујућом моћи Оникс кристала? Да ли се снови мењају са нама? Да ли је љубав јача од освете?

Ово је само почетак!

Јелена Антић рођена је 1995. у Нишу, где данас живи са својим супругом и сином. По струци је Мастер инжењер архитектуре. Добитник је Награде Његовог Краљевског Височанства Престолонаследника Србије и награде “Витез Знања”, као ученик генерације.


#   Ниш   књига   Нишки културни центар   Црно као оникс
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима