Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Лесковцу промовисан први роман Мије Кулића ,,Ја те познајем’’

rssBookmark and Share

Лесковац 30.03.2011. Душан Коцић

О роману говорили Цара Радивојевић, уредница у Лесковачком културном центру, Никола Милићевић, новинар, Деспот Деспотовић, издавач и аутор

Са промоције романа Мије Кулића у Лесковцу
Са промоције романа Мије Кулића у Лесковцу

ЛЕСКОВАЦ – Колико овај мој роман вреди сазнаћу када га прочитају моји (не)пријатељи – казао је у шаљивом тону Момир Мија Кулић на промовцији његов првенца ,,Ја те познајем’’ у издању нишког Зографа.

Промоција је обављена синоћ у оквиру Деветог салона књиге, а говорили су Цара Радивојевић, уредница у ЛКЦ, Никола Милићевић, новинар, Деспот Деспотовић, издавач књиге и сам аутор.

-Овај роман је ,,жестока прича аутора вишеструког талента’’ – сматра Никола Милићевић, новинар, који је, како је рекао, обратио у име пријатеља.

Деспот Деспотовић, испред издавачке куће ,,Зограф’’, оцењује да је Кулић ,,прави бунтовник’’, да је написао добар роман, који му истина неће донети ,,велике награде’’.

За Миомира Мију Кулић, најпознатијег лесковачкго хумористе, чуло се да је ,,лаки аутор тешких дела’’.

-Ово је заиста веома добра књига – казала је Цана Радивојевић, уредница у Лесковчаком културном центру, која је прочитала неколико делова романа ,,Ја те познајем’’.

Кулић је, уз захвалност свима, подсетио да је као ђак био ,,класичан дудук за писање’’, али да се осмелио да напише роман који је дуго носио у себи.

 


#   Лесковац   Деспот Деспотовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима