Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Leskovcu promovisan prvi roman Mije Kulića ,,Ja te poznajem’’

rssBookmark and Share

Leskovac 30.03.2011. Dušan Kocić

O romanu govorili Cara Radivojević, urednica u Leskovačkom kulturnom centru, Nikola Milićević, novinar, Despot Despotović, izdavač i autor

Sa promocije romana Mije Kulića u Leskovcu
Sa promocije romana Mije Kulića u Leskovcu

LESKOVAC – Koliko ovaj moj roman vredi saznaću kada ga pročitaju moji (ne)prijatelji – kazao je u šaljivom tonu Momir Mija Kulić na promovciji njegov prvenca ,,Ja te poznajem’’ u izdanju niškog Zografa.

Promocija je obavljena sinoć u okviru Devetog salona knjige, a govorili su Cara Radivojević, urednica u LKC, Nikola Milićević, novinar, Despot Despotović, izdavač knjige i sam autor.

-Ovaj roman je ,,žestoka priča autora višestrukog talenta’’ – smatra Nikola Milićević, novinar, koji je, kako je rekao, obratio u ime prijatelja.

Despot Despotović, ispred izdavačke kuće ,,Zograf’’, ocenjuje da je Kulić ,,pravi buntovnik’’, da je napisao dobar roman, koji mu istina neće doneti ,,velike nagrade’’.

Za Miomira Miju Kulić, najpoznatijeg leskovačkgo humoriste, čulo se da je ,,laki autor teških dela’’.

-Ovo je zaista veoma dobra knjiga – kazala je Cana Radivojević, urednica u Leskovčakom kulturnom centru, koja je pročitala nekoliko delova romana ,,Ja te poznajem’’.

Kulić je, uz zahvalnost svima, podsetio da je kao đak bio ,,klasičan duduk za pisanje’’, ali da se osmelio da napiše roman koji je dugo nosio u sebi.

 


#   Leskovac   Despot Despotović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima