Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Босилеград добија постројење за пречишћавање отпадних вода

rssBookmark and Share

Босилеград 28.03.2017. Јужна Србија Инфо

Министарка Ана Брнабић посетиће Босилеград, где ће присуствовати примопредаји техничке документације за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода у тој општини, у уторак, 28. марта, од 13.30 часова, у скупштинској сали општине, Георги Димитрова 82.

Фото: grigorov21
Фото: grigorov21

Брнабић ће том приликом уручити Босилеграду три лаптоп рачунара како би се унапредио ниво техничке опремљености општине, потребан за ефикаснију обраду података и ажурирање преписа података из матичних књига у електронски облик.

Присутнима ће се обратити и заменик сталног представника Програма УН за развој (УНДП) Стелиана Недера, председник општине Босилеград Владимир Захаријев, као и представници Амбасаде Јапана у Србији и Комесаријата за избеглице и миграције.

Након изјава за медије, гости ће обићи Дом здравља у Босилеграду, Породин 11, где је планирана изградња нових просторија Хитне помоћи.

Израда техничке документације за постројење за пречишћавање отпадних вода део је донације Владе Јапана, коју реализује Програм УН за развој. 

УНДП помаже општинама са великим бројем миграната и избеглица да ојачају заједништво, побољшају јавне, комуналне услуге и инфраструктуру, на добробит домаћег становништва и расељених лица.


#   Дом здравља   Босилеград   донација   Ана Брнабић   председник општине   Владимир Захаријев   локална самоуправа   Породин   отпадне воде   Влада Јапана   пречишћавање
@anabrnabic @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима