Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bosilegrad dobija postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda

rssBookmark and Share

Bosilegrad 28.03.2017. Južna Srbija Info

Ministarka Ana Brnabić posetiće Bosilegrad, gde će prisustvovati primopredaji tehničke dokumentacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u toj opštini, u utorak, 28. marta, od 13.30 časova, u skupštinskoj sali opštine, Georgi Dimitrova 82.

Foto: grigorov21
Foto: grigorov21

Brnabić će tom prilikom uručiti Bosilegradu tri laptop računara kako bi se unapredio nivo tehničke opremljenosti opštine, potreban za efikasniju obradu podataka i ažuriranje prepisa podataka iz matičnih knjiga u elektronski oblik.

Prisutnima će se obratiti i zamenik stalnog predstavnika Programa UN za razvoj (UNDP) Steliana Nedera, predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev, kao i predstavnici Ambasade Japana u Srbiji i Komesarijata za izbeglice i migracije.

Nakon izjava za medije, gosti će obići Dom zdravlja u Bosilegradu, Porodin 11, gde je planirana izgradnja novih prostorija Hitne pomoći.

Izrada tehničke dokumentacije za postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda deo je donacije Vlade Japana, koju realizuje Program UN za razvoj. 

UNDP pomaže opštinama sa velikim brojem migranata i izbeglica da ojačaju zajedništvo, poboljšaju javne, komunalne usluge i infrastrukturu, na dobrobit domaćeg stanovništva i raseljenih lica.


#   Dom zdravlja   Bosilegrad   donacija   Ana Brnabić   predsednik opštine   Vladimir Zaharijev   lokalna samouprava   Porodin   otpadne vode   Vlada Japana   prečišćavanje
@anabrnabic @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima