Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Деманти из Симфонијског: Нема уговора о трибини "Савеза за Србију" у сали оркестра

rssBookmark and Share

Ниш 16.10.2018. Јужна Србија Инфо

Поводом информација које су објављене у медијима и на друштвеним мрежама да ће у сали Нишког симфонијског оркестра бити одржана трибина „Савеза са Србију“, из те установе културе стиже деманти.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Поводом информација које су објављене у медијима и на друштвеним мрежама да ће у петак, 19. октобра ове године у 18 сати, у сали Нишког симфонијског оркестра бити одржана  трибина „Савеза са Србију“, из те установе културе кажу да до данас, 16. октобра у 14 сати,  није упућен  захтев за закуп сале Нишког симфонијског оркестра од стране поменуте организације, односно њихових представника са локала.

У даљем саопштењу из нишког "Симфонијског оркестра", наводе...

"Симфонијски оркестар" у Нишу није закључио Уговор о изнајмљивању сале, нити наша установа има било какав писани документ о најављеном догађају", пише у допису медијима.

Даље...

Нишки симфонијски оркестар је о поменутој трибини сазнао из медија, а сходно чињеници да се наша установа интезивно припрема за предстојећи фестивал НИМУС, заказан за наредну недељу, непријатно смо изненађени непрофесионалношћу организације "Савез за Србију" која је о датуму, времену и месту одржавања трибине обавестила медије али не и нас домаћине, не поштујући устаљену процедуру изнајмљивања наше сале.

Напомињемо, да је сала Нишког симфонијског оркестра због предстојећег Фестивала свакодневно заузета пробама и да немамо праксу да салу изнајмљујемо уочи једног од најважнијих уметничких фестивала у земљи. 

Коментара: 0


#   Ниш   Симфонијски оркестар   трибина   деманти   установе културе   Савез за Србију
@SavezZaSRB @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима