Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дуже радно време кол цента у највећој градској општини

rssBookmark and Share

Ниш 18.03.2020. Јужна Србија Инфо

У среду, 18. марта 2020. године Контакт центру Градске општине Медијана обратило се 130 грађана, а истог дана обиђена су 102 домаћинства и пружене им тражене услуге. У протекла три дана било је више од 300 позива, од чега је близу 180 грађана добило потребне намирнице и лекове.

Дуже радно време кол цента у највећој градској општини

Такође, више од стотину Нишлија у протекла три дана обратило се центру и дежурним лекарима тражећи различите врсте савета и појашњења доктора. Сви расположиви капацитети Градске општине Медијана, а по наредби Штаба за ванредне ситуације Града Ниша стављени су у службу помоћи лицима старијим од 65 година, изнемоглим особама и угроженим категоријама.

Због изузетно великог броја позива и пружања помоћи што већем броју грађана Контакт центар највеће нишке општине ће од четвртка, 19. марта радити од 8 до 14 сати, а биће отворено још неколико линија за позиве.

Додатни бројеви Контакт центра ГО Медијана
Због повећаног броја позива грађана који се обраћају Градској општини Медијана КОНТАКТ центар ове општине допуњен је новим  бројевима: 062/ 336 -408,  и за савете лекара: 062/ 336 - 135.

Центар је је првенствено намењен за комуникацију са старим и изнемоглим лицима са територије Градске општине Медијана, лицима која спадају у ризичну групу преко 60 година, као и лицима која имају здравствене проблеме (кардиоваскуларни болесници, дијабетес, са малигним болестима, асматичари).
Они могу да се обрате општини за пружање неопходне помоћи у виду достављања најпотребнијих животних намирница,  медикамената и добијања лекарских савета.

Обавештавамо суграђане да ће доставу намирница и медикамената радити искључиво волонтери Градске општине Медијана са легитимацијама ове општине.  

Подсећамо и да су раде већ постојећи телефони КОНТАКТ ЦЕНТРА (call centra): 063/864 1145, 063/864 0308, као и број за савете лекара:  063/ 414 865. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Кол центар   Коронавирус
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима