Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш позива привреднике да помогну најугроженијима

rssBookmark and Share

Ниш 01.04.2020. Јужна Србија Инфо

Борба са корона вирусом из дана у дан све је комплекснија, расте број оболелих, бележи се и раст смртности, а према проценама лекара тек ће бити тешко. Град Ниш, делећи судбину осталих градова у Србији, од почетка је предузео све мере како би становници Ниша, имали неопходне услове за живот. Волонтери свакодневно обилазе наше најстарије суграђане којима односе основне животне намирнице.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

У протеклих неколико дана, Град Ниш је, посредством Канцеларије за локални економски развој и пројекте контактирао  неке од успешних фирми које послују у Нишу и које су, у више наврата раније, показивале велики степен друштвене одговорности, да се укључе у акцију прикупљања донација за куповину хране и хигијенских средстава за наше најугроженије суграђане.

И да солидарности и хуманости не недостаје у овом тешком периоду, не само за становништво Ниша, већ и за нишку привреду, потврђује чињеница да су већ почеле да пристижу прве донације компанија на рачун Града Ниша, а помоћ пристиже и у роби.

Са своје стране, Град издаваја значајна средстава за пружање помоћи оним становницима којима је, у овим тешким и специфичним условима, она најпотребнија.

Сви они који желе и у прилици су да помогну, средства могу да уплате на наменски рачун Града Ниша бр. 840-744141843-14 (текући добровољни трансфери од физичких и правних лица у корист нивоа града), са позивом на број по моделу 97 87-521. Они који могу да помогну у роби, могу се обратити на маил kler@gu.ni.rs.

Коментара: 0


#   Ниш   привреда   КЛЕР   предузетништво   штаб за ванредне ситуације   Коронавирус
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима