Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градски базен у Прокупљу почиње да ради 1. јула - ако време дозволи и раније

rssBookmark and Share

Прокупље 19.06.2020. Јужна Србија Инфо

Градски базен почеће са радом 1. јула, а уколико буду повољне временске прилике, отварање јединог уређеног градског купалишта могло би да буде и раније.

Градски базен у Прокупљу почиње да ради 1. јула - ако време дозволи и раније

Како је изјавио директор Спортског центра Прокупље, Братислав Лукић, у току је пуњење базена, који је у претходном периоду припремљен за наступајућу сезону.

-Завршени су сви радови који су били планирани ове сезоне. Извршена је санација корита великог базена, док је мали базен комплетно реконструисан прошле године. Тренутно се ради и санација крова на летњиковцу, тако да ће сви планирани радови до почетка рада Градског базена бити завршени, казао је Лукић.

Поред поменутих радова, уређен је и простор око базена, како би посетиоцима били омогућени што безбеднији и лепши услови за боравак на градском купалишту.

Ове године предвиђене су и мере које је прописао Институт за јавно здравље, у циљу превенције ширења корона вируса и којих се морају придржавати посетиоци приликом уласка и боравка на Градском базену. Институт ће вршити и редовну контролу исправности воде, тако да ће љубитељи купања моћи да уживају у предстојећим летњим данима.

Градски базен ће и ове, као и сваке године омогућити посетиоцима разноврсне спортске и забавне садржаје. Што се тиче цене карте, она је остала непромењена  већ неколико година, и износи 100 динара за одрасле и 50 динара за децу.

Коментара: 0


#   Прокупље   Институт за јавно здравље   градски базен   Спортски центар Прокупље
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима