Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како се пријавити на Јавни конкурс за доделу ваучера за куповину бицикала

rssBookmark and Share

Ниш 08.02.2022. Јужна Србија Инфо

Град Ниш на свом званичном сајту објавио је упутство ако се пријавити на Јавни конкурс за доделу ваучера за куповину бицикала.

Како се пријавити на Јавни конкурс за доделу ваучера за куповину бицикала
  1. Право учешћа имају пунолетни грађани:
  • који имају пребивалиште или боравиште на територији Ниша које није краће од шест месеци;
  • који имају редовне полумесечне, месечне и годишње приходе (на пример, примају зараду, пензију, корисници су социјалних примања и слично).
  • за субвенцију за куповину бицикала може да конкурише само један члан домаћинства са исте адресе становања.

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЈЕ 30 ДАНА ОД ДАНА ОБЈАВЉИВАЊА ЈАВНОГ КОНКУРСА.

Конкурс је објављен 7. фебруара 2022. године.

 

  1. Попуњавање обрасца за пријаву и потребних изјава

 

Образац пријаве за доделу ваучера за куповину бицикала можете преузети са званичног сајта Града Ниша на адреси https://www.gu.ni.rs/2022/02/07/javni-konkurs-za-dodelu-vaucera-radi-sufinansiranja-kupovine-bicakala-sa-pratecom-dokumentacijom/. Овде можете преузети Изјаву о члановима домаћинства који живе са подносиоцем пријаве на истој адреси, као и Изјаву којом дајете сагласност за коришћење Ваших личних података неопходних за одлучивање.

 

Потребну документацију за пријаву на Јавни конкурс можете преузети и лично у улици Николе Пашића 24 (приземље).

 

Попуните Пријаву и Образац о броју чланова домаћинства и Изјаву да сте сагласни са увидом у Ваше личне податке који ће бити коришћени у сврху одлучивања по расписаном Јавном конкурсу за доделу ваучера за куповину бицикала.

 

Уз пријаву и изјаве потребно је да:

 

  • приложите фотокопирану личну карту – са обе стране или да личну карту очитате и да је у штампаном облику приложите уз пријаву и изјаве;
  • приложите потврду о запослењу, пензиони чек, потврду о социјалним примањима, уговор о закупу (уколико сте закуподавац) и слично.

 

Попуњену пријаву, попуњене изјаве, фотокопију личне карте и наведену потврду коју поседујете или сте је прибавили ставите у коверат и затворите.

 

  1. Коверат можете доставити лично или послати поштом:

 

а) Лично, на писарници Градске управе за органе града и грађанска стања –улица Николе Пашића број 24. На коверат напишите: ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ВАУЧЕРА РАДИ СУФИНАНСИРАЊА КУПОВИНЕ БИЦИКАЛА – НЕ ОТВАРАТИ.

 

б) Поштом (препоручено) на адресу: Град Ниш, Градска управа за органе града и грађанска стања, улица Николе Пашића број 24 са назнаком за Комисију за реализацију програмске активности „Подстицање коришћења бицикала као еколошки прихватљивог транспорта“, ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ВАУЧЕРА РАДИ СУФИНАНСИРАЊА КУПОВИНЕ БИЦИКАЛА – НЕ ОТВАРАТИ.

 

НАПОМЕНА: Време пријаве утицаће на рангирање подносилаца пријава.

 

Све додатне информације можете добити на телефон 018-504-569, радним даном од 8.00 до 15.00 сати.


#   Ниш   бицикл   јавни конкурс
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима