Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након десет година реконструкција водоводне мреже у нишком насељу Шљака

rssBookmark and Share

Ниш 22.08.2018. Јужна Србија Инфо

После великих проблема са водоснабдевањем, након десетак година, данас су званично почели радови на реконструкцији дела водоводне мреже у нишком насељу Шљака.

Након десет година реконструкција водоводне мреже у нишком насељу Шљака

Радове је обишао градоначелник Ниша Дарко Булатовић који је и пре 20 дана посетио ово нишко насеље и разговарао са мештанима о коначном решавању проблема који им је годинама уназад стварао огромне потешкоће. Екипе ЈКП Наисус данас су радове отпочеле у Бујмирској улици.

“ У роковима које смо пре непуних месец дана договорили са мештанима Шљаке на Збору грађана, утврдили смо динамику радова и данас и званично почели прву фазу комплетне реконструкције водоводне мреже у овом делу Ниша. Прва фаза подразумева замену свих инсталација и реконструкцију водоводне мреже у пет улица и два прилаза и за радове у овој фази издвојићемо 10 милиона динара“, поручио је градоначелник.

Он је додао да ће се радови изводити у још две фазе и да ће Град издвојити још 20 милиона динара. „Према плану који смо направили, комплетна реконструкција водоводне мреже у насељу Шљака биће завршена до 1. августа наредне године и све укупно коштаће нас 30 милиона динара“, закључио је градоначелник.

Коментара: 0


#   Ниш   водовод   Дарко Булатовић   Насеље Шљака
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима