Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље: Општа медицина и Служба за здравстевену заштиту деце на новој локацији због пресељења Дом здравља

rssBookmark and Share

Прокупље 16.01.2023. Јужна Србија Инфо

Због радова на изградњи савременог Здравственог центра у Прокупљу, Дом здравља преселио је Службу опште медицине и Службу за здравствену заштиту деце и школске деце на новој локацији, у улици Партизанској бр.2, у објекту иза прокупачког Породилишта.

Прокупље: Општа медицина и Служба за здравстевену заштиту деце на новој локацији због пресељења Дом здравља

Како је саопштила директорка Дома здравља Верица Бојичић Илић, осим поменнутих служби, пресељена је и Микробиологија, која се сада налази у Општој амбуланти у Болници. У току је пресељење Лабораторије, а на новој локацији су и Медицина рада, Гинекологија, Патронажа и Служба кућног лечења.

Стоматологија ће бити смештена у ординацији у Гимназији за одрасло становништво, док ће за децу бити у школским стоматолошким амбулантама. У Дому здравља за сада остаје само Ортодонција, за одрасле и децу, као и Ковид амбуланта.

-Радови у Дому здравља су у пуном јеку, а пресељење наших служби омогућило је извођачима да интезивирају радове, тако да се заиста ради пуном паром, казала је директорка Бојичић Илић и додала да ће до краја недеље све службе бити пресељене на новој локацији, у насељу Гарић, Партизанска бр. 2, иза зграде Породилишта.


#   Прокупље   Дом здравља Прокупље   Здравствени центар Прокупље
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима