Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почело санирање ударних рупа на нишким коловозима

rssBookmark and Share

Ниш 13.03.2018. Јужна Србија Инфо

Санирање ударних рупа на нишким коловозима, које су задавале велике проблеме ових дана возачима, почело је данас. Према речима директора Дирекције за изградњу града Небојше Ловића кренуло се са сређивањем коловоза у улицама првог степена приоритета, где се одвија градски саобраћај.

Почело санирање ударних рупа на нишким коловозима

На терену су три екипе које од раног јутра раде, на Булевару 12.Фебраур, као и у центру града, у Вождовој улици. Рупе ће бити саниране и у улици Димитрија Туцовића, булевару Николе Тесле, Књажевачкој, улици Косовке девојке, као и на Булевару Цара Константина. Према Ловићевим речима, након што се заврши сређивање улица првог степена приоритета, санираће се рупе и у улицама другог степена, као и на сеоском подручју. Он је напоменуо да су рупе настала услед веће количине соли која је у претходном периоду бачена, али и због лошег квалитета радова. Ловић је додао да ће у наредном периоду квалитет радова бити на већем нивоу и да ће се приступити такозваном пресвлачењу улица.

Члан Градског већа Милош Милошевић истакао је да је Град за сређивање улица и ове године издвојио 40 милиона динара као и лане и да је прво лепо време искоришћено како би се санирале рупе које су учесницим у саобраћају изазивале велике проблеме. Он је нагласио да двогодишњи уговор са извођачем радова није предвиђао рад викендом и у ночној смени те је апеловао на грађане за стрпљење и додао да ће убудуће Град настојати да издваја и већу суму како би се овакве редовне ствари, попут санирања рупа на нишким улицама, изводиле у ноћним сатима када је фреквенција саобраћаја знатно мања.

Коментара: 0


#   Ниш   Дирекција за изградњу   Димитрија Туцовића   ударне рупе   санирање   Милош Милошевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима