Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поново веза Ниш–Прешево

rssBookmark and Share

Врање 07.02.2015. Јужна Србија Инфо

Железнице Србије саопштиле су да је железнички саобраћај на прузи између Ниша и Прешева успостављен данас, након што је поправљен део пруге измедју Врања и Врањске Бање, који је био оштећен због поплава

Поново веза Ниш–Прешево

У саопштењу се наводи да се путнички и теретни железнички саобраћај између Ниша и Прешева несметано и редовно одвија.

Такође се истиче да су стручне службе Железница Србије целе ноћи радиле су на поправци деонице ове пруге између Врања и Врањске Бање, на којој је у петак, око 15 сати обустављен саобраћај због изливања реке преко колосека.

Радници српских железница су, након што се вода повукла, поправили пругу и обавили контроле за њено поновно пуштања у саобраћај.


Излила се Моравица, прекид саобраћаја код Бујановца

Саобраћај на државном путу на деоници Бујановац-Прешевска петља, у месту Левосоје, потпуно је обустављен због изливања реке Моравице, саопштило је данас јавно предузеће Путеви Србије.

Алтернативни путни правац је државни пут код Бујановца из правца Врања, док је из правца Прешева алтернативни правац Прешевска петља на ауто-путу.

Екипе путара су на терену и раде на постављању вештачких препрека и привремена саобраћајне сигнализације.

Из Путева Србије апелујемо на све учеснике у саобраћају да посебно буду опрезни, прилагоде брзину кретања условима на путу, поштују ограничења брзине, постојећу сигнализацију и не крећу на пут без одговарајућих пнеуматика и зимске опреме.

 

Коментара: 0


#   Врање   Бујановац   Путеви Србије   Прешево   саобраћај   Железнице Србије
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима