Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реконструкција градског базена у Прокупљу, почетак рада око 1. јула

rssBookmark and Share

Прокупље 14.06.2018. Јужна Србија Инфо

На Градском базену завршени су радови на реконструкцији и санацији водоводних и канализационих инсталација, а да би ово градско купалиште спремно дочекало прве купаче, побринуле су се екипе ЈКП „Хамеум“ које су изводиле радове и Општина Прокупље која је за ту намену издвојила близу милион динара.

Реконструкција градског базена у Прокупљу, почетак рада око 1. јула

Према наводима извођача радова, извршена је комплетна замена доводних цеви, прелива и одвода, као и замена тушева.

Директор ТСО општине Прокупље Братислав Лукић, најавио је наставак радова на уређењу платоа око базена, како би поред квалитетне воде, купачима био обезбеђен сигуран и пријатан боравак на овом омиљеном месту.

-Због дотрајалости плочица на платоу, расписали смо јавни позив за набавку нових, којима ћемо заменити око 300 квадрата оштећеног простора. У међувремену, ради се на санацији шкољке базена, тако да завршетак свих планираних радова и почетак рада Градског базена очекујемо око 1. јула, рекао је Лукић.

Прокупчани с нестрпљењем очекују отварање овог јединог уређеног градског купалишта где ће побећи од летње жеге и градске гужве.

И ове, као и претходних година, љубитеље купања очекују и други садржаји на Градском базену, где се традиционално током лета одржавају бројне спортске и музичке манифестације.

Коментара: 0


#   Прокупље   Братислав Лукић   реконструкција   Летња сезона   јавни позив   Хамеум ЈКП   градски базен
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима