Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење за јавност компаније Leon Conditors из Врања

rssBookmark and Share

Врање 14.04.2020.

Представници компаније Леон из Врања обратили су се јавности саопштењем.

Саопштење за јавност компаније Leon Conditors из Врања

У вези са наводима објављеним на појединим порталима и у средствима информисања, осећамо потребу да нашим верним купцима и муштеријама, а у циљу тачног и правовременог информисања укажемо на следеће:

Сви наши објекти, укључујући и објекат који је поменут у тексту су до сада радили, а и од сада настављају да раде у складу са свим важећим прописима и мерама донетим од стране Владе Републике Србије у циљу заштите живота и здравља људи за време ванредног стања, а због проглашене пандемије вируса ЦОВИД-19.

Обавештавамо све цењене потрошаче да сви објекти нашег предузећа раде
несметано уз све предузете техничко-хигијенске мере које имају за циљ висок квалитет услуга и безбедност куповине и производа који наши купци имају током 23 године нашег постојања.

Посебно указујемо на чињеницу да је наш објекат - ресторан "Леон Фоод" затворен дана 18.03.2020. године и да је у истом пословном простору отворен малопродајни објекат пекаре у складу са свим прописима и да су све потребне мере које су прописане одлукама владе, а поводом пандемије вируса Covid-19 испоштоване. Самим тим, неосновани су наводи да нису
предузете све потребне мере.

Као друштвено-одговорна компанија трудимо се да очувамо свако радно место у тешким временима за време ове пандемије и ванредног стања, као и да купцима омогућимо широк асортиман приступачних и квалитетних производа на шта су они и навикли у досадашњој међусобној сарадњи. Увели смо и услугу доставе производа као још једну меру смањивања контаката и самим тим и повећања безбедности потрошача. Поред овога, донирали смо 100
пакета са основним животним намирницама Црвеном крсту Врање намењених нашим најугроженијим суграђанима, а заједно са партнерима из Домаћег Трговачког Ланца уплатили смо 8,5 милиона динара на рачун Владе РС за куповину потребих медицинских апарата.

На крају, указујемо и на то да према нашем директору и власнику није усвојена
ниједна мера у вези забране напуштања стана или нека друга мера, да су овакви предлози

Основног јавног тужилаштва у Врању одбијени као неосновани од стране Основног суда у Врању и да исти несметано и у пуном обиму обавља своју функцију.

Директор Leon Conditors D.O.O. Ненад Трајковић
 

Коментара: 0


#   Врање   Ненад Трајковић   Коронавирус   Leon Conditors
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима