Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сутра отварање првог новогодишњег "Дизајн маркета" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 20.12.2017. Јужна Србија Инфо

Од 21. до 30. децембра у Нишу ће бити одржан први "Дизајн маркет" у просторијама Туристичког инфо центра, улица Обреновићева 38. Дизајн Маркет “Fashion minds” је платформа за све домаће дизајнере, уметнике и креативце и место где могу излагати и продавати своје производе.

Сутра отварање првог новогодишњег "Дизајн маркета" у Нишу

Дизајн маркет "Fashion minds" отвориће Урош Парлић, директор Туристичке организације Ниш и Јелена Димитријевић, модна креаторка у четвртак 21. децембра у 19 сати.

“Циљ нам је да у Нишу, свим посетиоцима омогућимо да себе и себи ближње обрадују уникатним, дизајнираним стварима али и да том куповином новогодишњих поклона подржимо дизајнере и младе произвођаче, јер њихова и наша Нова Година биће срећнија”, кажу организаторке ове манифестације модна креаторка Јелена Димитријевић и дизајнерка накита Ивана Павловић.

Радно време Дизајн маркета је радним данима од 9 до 20 и суботом од 9 до 16 часова.

Јелена Димитријевић, модна креаторка: “Радове и креације дизајнера видимо као уметност и желимо да на такав начин презентујемо свим људима у нашем граду и свима онима који ће бити гости Ниша. Циљ нам је да посетиоци обрадују себе или можда себи ближње јединственим поклоном поводом празника. Сви изложени радови су ручни рад, уметност и не постоје у још једном комаду, зато је, сматрамо, још веће задовољство понети тако нешто.”

 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Нова година   Урош Парлић   Туристичка организација Ниш   радно време   Ивана Павловић   Дизајн маркет   Јелена Димитријевић
@


 


[ Додај коментар ]