Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сутра почиње други третман сузбијања крпеља у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 14.05.2020. Јужна Србија Инфо

У понедељак 18. и уторак 19. маја биће обављен други третман крпеља на територији града Ниша. Сходно Програму дезинсекције на територији Града Ниша у 2020. години сузбијање крпеља вршиће се уређајима са земље по утврђеном распореду.

Фото: Википедиа
Фото: Википедиа

Првог дана, третман се, према најавама предузећа Санит МиМ спроводи на територији ГО Нишка Бања – централни парк у Нишкој Бањи, парк испред хотела Зеленгора са шетачким стазама.

На територији ГО Пантелеј биће третирана излетишта код пешачког моста у Брзом Броду, Каменичком вису, код споменика на Чегру, код Врежинског базена, травњак у улици 2. Пролетерске бригаде, двориште „Цркве св. Пантелејмона“, двориште дома ученика у ул.Косовке девојке, травнате површине Кеја Нишаве и дуж улица Васе Пелагића и Сомборске и стрелишта Малча.

На територији ГО Медијана – паркови на Тргу К. Александра,у улици Обилићев венац, стари парк поред Нишаве,травнате површине Кеја Нишаве до насеља Никола Тесла.

Деветнаестог маја сузбијање ће бити обавјено на територији ГО Црвени Крст – паркови Тврђава и испред зграде Универзитета ,травне површине Кеја Нишаве, насеља Шљака, бедеми у улици 12.фебруар и игралиште у насељу Ратко Јовић.


 
На територији ГО Палилула спомен парк Бубањ, парк код Железничке станице и парк преко пута, травне површине градског гробља, Миновог насеља , двориште Светиниколске цркве, потез око Старог гробља, парк Шумице ,травнате површине дуж Чаирске улице и Парк код окретнице Мокрањчеве и Зетске.

На територији ГО Медијана: паркови Свети Сава,Чаир, парк у улици Николе Пашића травњак око споменика Ћеле кула, двориште Саборне цркве и зелени део између Габровачке реке и тржног центра „Рода“ и травнате површине дуж Зетске улице.

Екипе оперативаца биће на терену почев од 8 сати.

Да би се акција успешно реализовала и избегле нежељене последице у време третмана не боравити на поменутим локацијама и не изводити кућне љубимце. Потребно је да пчелари предузму мере заштите пчелињих друштава.

У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог.

За све додатне информације у вези овог третмана грађани могу да се обрате Предузећу „Санит МиМ“ на телефоне 018-258-019 и 018-243-876.

Коментара: 0


#   Ниш   Ћеле кула   крпељи   Sanit MiM
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима