Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У суботу МОРАВСКА РЕГАТА - „УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“ 2022

rssBookmark and Share

Ниш 01.06.2022. Јужна Србија Инфо

Све је спремно за одржавање 8.Моравске регате у част учитеља Видeна Јовановића, изјавио је председник Градске општине Палилула Ниш, Братислав Вучковић, после седнице Организационог одбора.

У суботу МОРАВСКА РЕГАТА - „УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“ 2022

У циљу подршке активностима удржења грађана и унапређења сарадње у области спортско рекреативних програма, заштите животне средине, Градска општина Палилула Ниш у сарадњи саСАФАРИ клубом Ниш и Удружењем рекреативних риболоваца «ЕКО ФИШИНГ»,реализује спортско-рекреативни програм 8. МОРАВСКА РЕГАТА -„УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“. СТАРТ Регате је у суботу, 4.јунакод МОСТА у МРАМОРУ.

Окупљање учесника је од 10:00 сати а СТАРТ у 11:00 сати. Циљ је у селу Лалинац где око 12:15 сати учеснике такмичења очекују мајстори рибље чорбе и свечаност уручења признања најуспешнијим.Председник општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима, члановима Организационог одбора, стручним тимом ((Властимир Станојевић, Нинислав Миленковић и Горан Јовановић), представницима Савета грађана Лалинца, извршио је мониторинг терена који је овим поводом уређен за успешно одржавање манифестације. Заједничким снагама до истог циља!


#   Ниш   Јужна Морава   Братислав Вучковић   Мрамор   Виден Јовановић   ГО Палилула   Моравска регата
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима