Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U subotu MORAVSKA REGATA - „UČITELj VIDEN JOVANOVIĆ“ 2022

rssBookmark and Share

Niš 01.06.2022. Južna Srbija Info

Sve je spremno za održavanje 8.Moravske regate u čast učitelja Videna Jovanovića, izjavio je predsednik Gradske opštine Palilula Niš, Bratislav Vučković, posle sednice Organizacionog odbora.

U subotu MORAVSKA REGATA - „UČITELj VIDEN JOVANOVIĆ“ 2022

U cilju podrške aktivnostima udrženja građana i unapređenja saradnje u oblasti sportsko rekreativnih programa, zaštite životne sredine, Gradska opština Palilula Niš u saradnji saSAFARI klubom Niš i Udruženjem rekreativnih ribolovaca «EKO FIŠING»,realizuje sportsko-rekreativni program 8. MORAVSKA REGATA -„UČITELj VIDEN JOVANOVIĆ“. START Regate je u subotu, 4.junakod MOSTA u MRAMORU.

Okupljanje učesnika je od 10:00 sati a START u 11:00 sati. Cilj je u selu Lalinac gde oko 12:15 sati učesnike takmičenja očekuju majstori riblje čorbe i svečanost uručenja priznanja najuspešnijim.Predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković sa saradnicima, članovima Organizacionog odbora, stručnim timom ((Vlastimir Stanojević, Ninislav Milenković i Goran Jovanović), predstavnicima Saveta građana Lalinca, izvršio je monitoring terena koji je ovim povodom uređen za uspešno održavanje manifestacije. Zajedničkim snagama do istog cilja!


#   Niš   Južna Morava   Bratislav Vučković   Mramor   Viden Jovanović   GO Palilula   Moravska regata
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima