Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Угрожени житељи Делијског Виса" данас поново блокирају сабраћај код "Стоп шопа"

rssBookmark and Share

Ниш 07.06.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Како кажу, из Града нису испунили обећање дато на званичном састанку са делегацијом житеља Делијског Виса, где је обећано да ће радови на атмосферској канализацији у насељу Делијски Вис започети од 1. јуна. Иако је до сада асфалтирано 5 улица, још 8 улица чека на асфалтирање и налази се у процесу парцелације.

"Угрожени житељи Делијског Виса" данас поново блокирају сабраћај код "Стоп шопа"

Због недостатка напретка у решавању овог проблема, житељи Делијског Виса настављају са протестима и блокадом саобраћаја. Данас, од 18 сати, као и претходних 30 недеља, блокираће се саобраћај у оба правца, у временском интервалу од 18 до 19 сати, код Стоп шопа.

Организатори протеста, попут Дељана Величковића, истичу солидарност и одлучност у борби за решавање комуналних проблема у насељу. Они се извињавају свим грађанима који су због блокаде саобраћаја били принуђени да чекају, али истичу да је пролаз увек био дозвољен Хитној помоћи, ватрогасцима, трудницама и родитељима са малом децом.

Наглашавајући одлучност, организатори поручују да неће одустати све док се не реше сви комунални проблеми у насељу Делијски Вис.


#   Ниш   Делијски Вис   Стоп Шоп   блокада саобраћаја   Угрожени житељи Делијског Виса
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима