Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

За све ђаке са Вуковим дипломама улаз на Врежински базен је бесплатан

rssBookmark and Share

Доња Врежина 24.06.2014. НТВ

На базену Врежина којим управља Трећа бригада копнене војске, отворена је купалишна сезона. Градске општине Пантелеј и Медијана помогле су да овај репрезентативни објекат буде на услузи грађанима Ниша.

За све ђаке са Вуковим дипломама улаз на Врежински базен је бесплатан

Цена улазнице од 150 динара, врло је популарна у односу на квалитет услуга који пружа овај купалишни и спортско-рекреативни комплекс.

Базен Врежина намењен је пре свега за обуку пливања припадника Војске Србије, али ће и овог лета пружати услуге свим грађанима Ниша. Радно време базена је од 11 до 19 сати радним данима осим понедељка када базен не ради, и викендом од 10 до 19 сати.
Овог лета базен Врежина понудиће посетиоцима садржајнију и квалитетнију услугу у односу на претходне сезене, јер су опремање овог репрезентативног купалишног и спортско-рекреативног комплеса помогле две општине, Пантелеј и Медијана.

Цена улазнице за базен Вртежина ове године иста је као и прошле, само 150 динара, а за све основце и средњосколце са вуковим дипломама улаз је бесплатан, каже капетан Дејан Милићевић из 3. бригаде копнене војске која газдује над овим објектом.

Коментара: 0


#   базен   Доња Врежина   Пантелеј   вуковци   купање   радно време
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима