Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дигитална трансформација индустрије

Bookmark and Share

12.01.2022. Иван Илић

Дигитална трансформација индустрије подразумева развој и имплементацију аутоматизованих механизама, креирање и управљање базама података, као и интеграцију и међусобно повезивање свих ових система међусобно и са Интернетом.

Agregat za struju
Agregat za struju

Дигитална трансформација индустрије подразумева развој и имплементацију аутоматизованих механизама, креирање и управљање базама података, као и интеграцију и међусобно повезивање свих ових система међусобно и са Интернетом.

Овај процес, који укључује коришћење различитих технологија као што су онлајн платформе, рачунарство у облаку и, између осталог, вештачка интелигенција, доноси велике предности организацијама које своју производњу могу учинити ефикаснијом, квалификованијом и иновативнијом.

Agregat za struju

Данас је огромна већина производа и скоро све услуге дизајнирана и/или произведена компјутерским програмима, а вештачка интелигенција је одговорна за велики део производње, убрзавајући и оптимизујући процесе, али и смањење њихових трошкова.

Употреба високо аутоматизованих машина, робота и 3Д штампања су такође добро укорењена, доносећи већу прецизност у различитим секторима; док дигитална анализа и интерпретација података омогућава већу следљивост, како материјала, тако и самог процеса производње.

Производња електричне енергије и производња електричних агрегата за струју очигледно нису изостављени из ове промене. Наш главни циљ да обезбедимо најбоље искуство за наше купце и партнере и да растемо као бренд, диверзификујући и иновирајући наш асортиман производа агрегата и додатне опреме нудећи најбољу могућу услугу.

Након стварања организационих складишта као начина за оптимизацију производног простора и приближавање залиха различитим производним линијама, аутоматизовали смо процес обраде лима имплементацијом Салвагнини производне линије. Ова линија омогућава да се производња одвија упола мање времена него раније, што омогућава повећање производних капацитета као и побољшање квалитета производа. Линија укључује најсавременије технологије савијања и провере материјала, што резултира значајним побољшањем тачности савијања, све на потпуно аутоматизован начин. Поред тога, омогућава производњу свих потребних делова уз одржавање следљивости и статуса производње свих производа, пошто је интегрисан са ЕРП системом управљања компаније.

Дигитализована фабрика доноси значајна побољшања за све укључене, од запослених до менаџмента.

Agregati za struju dizel

Запослени у производњи агрегата за струју имају више алата и јаснијих информација да ефикасније обављају свој посао; инжењери имају преглед рада машине и статуса у реалном времену и могу се фокусирати на планирање без бриге о другим задацима; супервизори и менаџери могу лакше да виде проблеме и фокусирају се на њихово решавање; и друге области, као што су администрација, продаја, логистика, ланац снабдевања и маркетинг, такође имају користи од ове везе између процеса и одељења.

На крају, највећи корисници индустрије, купци, такође излазе испред, са производима и услугама који су прилагођенији њиховим потребама, ефикаснији и иновативнији дизел и бензински агрегати.


#   индустрија   Дигитализација   агрегат
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима