Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Digitalna transformacija industrije

Bookmark and Share

12.01.2022. Ivan Ilić

Digitalna transformacija industrije podrazumeva razvoj i implementaciju automatizovanih mehanizama, kreiranje i upravljanje bazama podataka, kao i integraciju i međusobno povezivanje svih ovih sistema međusobno i sa Internetom.

Agregat za struju
Agregat za struju

Digitalna transformacija industrije podrazumeva razvoj i implementaciju automatizovanih mehanizama, kreiranje i upravljanje bazama podataka, kao i integraciju i međusobno povezivanje svih ovih sistema međusobno i sa Internetom.

Ovaj proces, koji uključuje korišćenje različitih tehnologija kao što su onlajn platforme, računarstvo u oblaku i, između ostalog, veštačka inteligencija, donosi velike prednosti organizacijama koje svoju proizvodnju mogu učiniti efikasnijom, kvalifikovanijom i inovativnijom.

Agregat za struju

Danas je ogromna većina proizvoda i skoro sve usluge dizajnirana i/ili proizvedena kompjuterskim programima, a veštačka inteligencija je odgovorna za veliki deo proizvodnje, ubrzavajući i optimizujući procese, ali i smanjenje njihovih troškova.

Upotreba visoko automatizovanih mašina, robota i 3D štampanja su takođe dobro ukorenjena, donoseći veću preciznost u različitim sektorima; dok digitalna analiza i interpretacija podataka omogućava veću sledljivost, kako materijala, tako i samog procesa proizvodnje.

Proizvodnja električne energije i proizvodnja električnih agregata za struju očigledno nisu izostavljeni iz ove promene. Naš glavni cilj da obezbedimo najbolje iskustvo za naše kupce i partnere i da rastemo kao brend, diverzifikujući i inovirajući naš asortiman proizvoda agregata i dodatne opreme nudeći najbolju moguću uslugu.

Nakon stvaranja organizacionih skladišta kao načina za optimizaciju proizvodnog prostora i približavanje zaliha različitim proizvodnim linijama, automatizovali smo proces obrade lima implementacijom Salvagnini proizvodne linije. Ova linija omogućava da se proizvodnja odvija upola manje vremena nego ranije, što omogućava povećanje proizvodnih kapaciteta kao i poboljšanje kvaliteta proizvoda. Linija uključuje najsavremenije tehnologije savijanja i provere materijala, što rezultira značajnim poboljšanjem tačnosti savijanja, sve na potpuno automatizovan način. Pored toga, omogućava proizvodnju svih potrebnih delova uz održavanje sledljivosti i statusa proizvodnje svih proizvoda, pošto je integrisan sa ERP sistemom upravljanja kompanije.

Digitalizovana fabrika donosi značajna poboljšanja za sve uključene, od zaposlenih do menadžmenta.

Agregati za struju dizel

Zaposleni u proizvodnji agregata za struju imaju više alata i jasnijih informacija da efikasnije obavljaju svoj posao; inženjeri imaju pregled rada mašine i statusa u realnom vremenu i mogu se fokusirati na planiranje bez brige o drugim zadacima; supervizori i menadžeri mogu lakše da vide probleme i fokusiraju se na njihovo rešavanje; i druge oblasti, kao što su administracija, prodaja, logistika, lanac snabdevanja i marketing, takođe imaju koristi od ove veze između procesa i odeljenja.

Na kraju, najveći korisnici industrije, kupci, takođe izlaze ispred, sa proizvodima i uslugama koji su prilagođeniji njihovim potrebama, efikasniji i inovativniji dizel i benzinski agregati.


#   industrija   Digitalizacija   agregat
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima