Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Карактеристике које имају савремени агрегати за струју

Bookmark and Share

15.11.2021. Ивана Илић

Уређаји који обезбеђују основни или допунски погон струје увек и када је то неопходно, јесу агрегати за струју. У питању је савремена опрема великог броја делатности, која се користи и за приватне потребе.

agregati za struju
agregati za struju

Уређаји који обезбеђују основни или допунски погон струје увек и када је то неопходно, јесу агрегати за струју. У питању је савремена опрема великог броја делатности, која се користи и за приватне потребе. Захваљујући квалитетној конструкцији, реномираним деловима и модерној концепцији склапања и функционисања, агрегати су постали синоним за безбедне уређаје, чији теренски рад је препознатљив за највећи број бизниса. Посебно се користе приликом извођења грађевинских радова, производње, пољопривредних послова, за разноврсне теренске службе, пловне објекте и бројне приватне сврхе.

Модерни агрегати за струју имају велики број квалитетних предности, односно карактеристике које су познате широм света. На тај начин, у Масхинериа понуди налазе се поуздани, дуговечни и агрегати врхунског квалитета, за све потребе и намене купаца и корисника. Како је струја неопходан ресурс за различите активности, улога коју имају савремени агрегати у њеном снабдевању је од круцијалног значаја за пословни успех.

Својства која имају модерни агрегати за струју

 

Широка употреба коју имају агрегати за струју, потиче од великог броја својстава која их чине примењивим у готово свим ситуацијама. Наиме, агрегати имају снагу која се креће између 15 кВА и 90 кВА, што значи да се могу користити и као основни извор електричне енергије, али и као привремена допуна примарним ресурсима. Агрегати за струју одликују се одређеним степеном буке, што зависи од погона који се одабере. На тај начин, варијанта на погон бензина емитује знатно мање буке него на дизел гориво. 
Са друге стране, највећи број модела је лако преносив, компактан, лаган и једноставан за употребу. Могу се користити и за обезбеђивање струје приликом организације прослава и догађаја у приватном или пословном режиму. Агрегати за струју бензински могу да буду бешумни, намењени заваривању, индустријски и многи други. Када је у питању дизел опција, она је за око 30% скупља и нешто бучнија, али је савршен избор као основни извор струје у затвореном простору. Тракторски агрегати су намењени обављању пољопривредне делатности, уз квалитетне компоненте и огромну снагу. У зависности од конкретне врсте, постоје агрегати који достижу ниво од 3.000 обртаја у минути, уз реномиране моторе и препознатљиве алтернаторе.

Како да одабир агрегата буде адекватан и исплатив

 

Сваки агрегат има карактеристике које га разликују од других врста и модела. У Масхинериа понуди налазе се разноврсне варијанте, искључиво светски познате производње, у складу са највишим стандардима квалитета и одрживости. Реномирани произвођачи пласирају агрегате широм света, па је тако и Масхинериа дистрибутер у чијем асортиману се налазе агрегати за струју свих врста, капацитета и појединачних својстава према намени.

Да би се одабрао савршен агрегат, најважније је размотрити који капацитет снаге је потребан, а он се креће и до 90 кВА, што је најбоља опција за основни извор електричне енергије. Као помоћни ресурс у одређеним ситуацијама, могу се одабрати агрегати од 9,5 кВА до 15 кВА. Такође, ниво буке од око 90 дБА је прилично низак, док се може купити и агрегат који има тачно одређени, брендирани мотор. Потрошња горива је за модерне агрегате на оптималном нивоу, за мање капацитете од 2,5 Л/х, па навише.

Модерни агрегати за струју се бирају према карактеристикама и брендовима. У складу са савременом производњом, добијају се трошковно исплативе опције, са оптималном потрошњом горива и другог ресурса погона, уз минилану буку, одличну преносивост и покретљивост, као и дугорочну употребу без кварова. Све то, обезбеђује Масхинера дистрибутер, а актуелну понуду агрегата можете погледати у сваком тренутку на сајту.
 


#   струја   електрична енергија   агрегат
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима